Onderhoudsplan woningen

//Onderhoudsplan woningen
Onderhoudsplan woningen 2018-06-08T15:17:46+00:00

Meerjaren onderhoudsplanning voor uw woning!

Meerjaren onderhoudsplanning voor uw woning!

Meerjaren onderhoudsplanning voor woningen. Zeker bij grotere woning kan een meerjaren onderhoudsplanning als uitgangspunt een uitstekende balans geven in de planning van het onderhoud. Zo staat u nooit meer voor verassingen en heeft u een uitstekende basis om het onderhoud aan uw woning te plannen en offertes te beoordelen. De kosten voor het opstellen van dit onderhoudsplan zijn gebaseerd op de grootte van de woning.

Onze onderhoudsplanning bevat een gedetailleerde opsomming en onderzoek van alle onderdelen, van uw woning, die onderhoud vereisen. Op basis van een uitgebreid onderzoek ter plaatse wordt er vastgesteld wat de status is en welke onderdelen op welk moment onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden. Tevens wordt op basis van de situatie vastgesteld in welke frequentie elk onderdeel onderhoud behoeft. Al deze gegevens worden gekoppeld aan een cyclus en een tarief per eenheid, strekkende of vierkante meter. Op basis daarvan ontstaat er tevens een berekening van de te verwachten kosten over de komende jaren (tot maximaal 48 jaar). Zodoende kunt u de middelen reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren zodat u niet voor onverwachte uitgavenposten komt te staan op het gebied van onderhoud.

Blijvend actueel

Om er voor te zorgen dat uw onderhoudsplan actueel blijft, is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding per 1, 2 of 3 jaar een update abonnement af te sluiten. Hierdoor wordt uw onderhoudsplan steeds opnieuw met een rollende horizon geactualiseerd. Eventuele mee- of tegenvallers op het gebied van het onderhoud worden dan verwerkt zodat u met een vrij stabiele reservering rekening kunt houden. De gegevens van het onderhoudsplan worden vastgelegd in onze databank, zodat u bij vragen altijd bij ons terecht kunt.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw onderhoudsplan online zelf bij te werken, zodat u op elk moment de beschikking heeft over een actueel onderhoudsplan en indien gewenst zelf de mutaties kan bijwerken. Klik hier voor een demonstratie van deze online onderhoudsplanning module.

Nu een offerte aanvragen!