Advies bij onderhoud!

Het onderhoud van uw vastgoed stelt u vaak voor lastige vragen en dilemma’s. Leveranciers hebben vaak een sterke voorkeur voor een bepaalde toepassing of vorm van onderhoud, waarbij objectiviteit niet altijd gewaarborgd is. Naast een totaaloplossing in de vorm van technisch beheer, bieden wij u ook als losse dienst een onderhoudsadvies.

Onderhoudsadvies geeft een steun in de rug bij de beoordeling van aanbiedingen van leveranciers. Een objectieve blik en heldere kijk op de zaken. Door onze dagelijkse omgang met het beheer van vastgoed zijn onze bouwkundigen in staat om meerwaarde te leveren vanuit hun kennis en ervaring.

Onderhoudsadvies en oplevering

Naast het advies kunnen wij ook de oplevering verzorgen. Tijdens en na afronding van de werkzaamheden komen wij langs voor inspecties waarbij er kritisch en onafhankelijk wordt gekeken naar het uitgevoerde werk. Het werk wordt beoordeeld op de wet- en regelgeving conform het bouwbesluit en er wordt kritisch gekeken of de aannemer levert wat is overeengekomen. Dit bespaart u een hoop zorgen en vragen.

Prijzen en vrijblijvende offerte

Klik onderstaande knop om direct en geheel vrijblijvend een offerte en voorbeeldrapportage aan te vragen!

Menu