Van 5 tot en met 8 appartementen

  1. Home
  2. VvE
  3. Van 5 tot en met 8 appartementen

Beknopt onderhoudsplan (BOP)

Appartement zonder onderhoudsplan? Dat staat de wet niet meer toe. Een MJOP is duur en kost tijd. Daarom presenteren wij met gepaste trots ons BOP. Het beknopte onderhoudsplan met een looptijd van 10 jaar, voor kleine VvE’s. Dat kunnen we snel en tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben dit BOP samen met de markt ontwikkeld. Ons BOP wordt geaccepteerd door banken en geldverstrekkers. Kortom een mooie oplossing voor een lastig probleem tegen een aantrekkelijke prijs.

Het doel van dit beknopt meerjaren onderhoudsplan is om een beeld te krijgen van de bouwkundige staat en de te verwachten onderhoudskosten van de meest wezenlijke onderdelen van het geïnspecteerde gebouw.

Dit ten behoeve van het onderhouds- of reservefonds van de VvE. Het onderhoudsplan bevat alle te verwachten kosten voor de komende 10 jaar van de schil van het gebouw en/of van de onderdelen die vallen onder verantwoordelijkheid van de VvE of vastgoedbeheerder. Geldverstrekkers hebben hiermee zicht op de te verwachten kosten en risico’s bij financiering van het object.

Dit beknopte onderhoudsplan (BOP) is een eenvoudige versie van de uitgebreide Meerjarenonderhoudsplanning. Een ideaal en betaalbaar alternatief voor het vaststellen van uw reservefonds bij kleinere VvE’s. Maar ook geschikt voor het maken van een onderhoudsbegroting van woningen.

Plaats direct een opdracht!

Aandachtspunten

  • Prijs voor 5 tot 8 appartementen: €579,- inclusief btw.
  • Geaccepteerd door banken en geldverstrekkers voor kleinere VvE’s.
  • Bevat te verwachten kosten voor de komende 10 jaar van de schil van het gebouw.
Menu