Projectmatig onderhoud

Wij hebben ervaring met het in kaart brengen van projectmatig onderhoud. U kunt dan denken aan hele woonwijken of bijvoorbeeld sportcomplexen op verschillende locaties, waarbij er centrale begroting moet worden opgesteld. Ook provinciaal onderhoud van viaducten en bruggen kunnen op die manier overzichtelijk in kaart worden gebracht.

Tevens wordt op basis van de situatie vastgesteld in welke frequentie elk onderdeel onderhoud behoeft. Al deze gegevens worden gekoppeld aan een cyclus en een tarief per eenheid, strekkende of vierkante meter. Op basis daarvan ontstaat er tevens een berekening van de te verwachten kosten over de komende jaren (tot maximaal 48 jaar).

Vervolgens wordt er een jaarlijkse financiële reservering gegenereerd die voldoende is om aan de onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Zodoende kunt u de middelen reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren zodat u niet voor onverwachte uitgavenposten komt te staan op het gebied van onderhoud.

Een projectvoorstel

Voor deze specifieke dienst komen wij graag, in overleg met u, tot een projectvoorstel. Wij bekijken de situatie en zullen vanuit onze kennis en ervaring voorstellen maken om onderhoud in kaart te brengen. Voor ieder onderhoudsvraagstuk hebben wij een slimme oplossing.

Prijzen en vrijblijvende offerte

Klik onderstaande knop om direct en geheel vrijblijvend een offerte en voorbeeldrapportage aan te vragen!

Menu